torstai 14. heinäkuuta 2016

Valmis mökki


Mökin sisätilat valmistuivat juhannukseksi ja terassikin heinäkuun alkuun mennessä. Takana on siis jokunen viikko uudistuneella mökillä. Vieläkin sitä jaksaa ihmetellä, miten siitä vanhasta rakkaasta röttelöstä saikin näin hienon, eihän sitä meinaa samaksi edes tunnistaa.

Nämä sisäkuvat julkaisin myös Kotisaari-blogini puolella, missä toistaiseksi jatkuu myös tämän mökin tarina. Aikomuksistani ja suunnitelmistani huolimatta kahden blogin kirjoittaminen ei varsinkaan näin kesäaikaan oikein onnistu, kun päivät kuluvat puutarhahommissa ja kesään kuuluvissa menoissa. Lisäksi koen, että myös mökkijutut sujahtavat sittenkin osaksi tuon toisen blogini aiheita, vaikka asiaa aluksi epäilinkin. Tämä blogi siis hiljenee ainakin toistaiseksi, mutta siirtolapuutarha-aiheisia postauksia voi lukea jatkossa täältä. Pelkät mökkijutut saa näkyviin tunnisteella mökki.

Ihania kesäpäiviä teille!



1 kommentti:

  1. Ihanan näköinen mökki, tuolla varmasti kelpaa viettää aikaa. Meidänkin mökki on valmistumassa noin parin kuukauden sisällä. Meillä olisi vielä mietinnässä, hankimmeko riistakameran valvontaan. Olisi hyvä, että pysyisi perillä pihapiirin tapahtumista silloinkin, kuin ei itse ole paikalla. Todella raikkaan vaikutelman tuo nuo vaaleat pinnat.

    VastaaPoista